linux.autostatic.com

Linux Audio Babble

Homestudio migreren naar Precise

Two comments

De Arch install die ik draaide naast good ol'  Lucid gaat toch plaats maken voor Precise. Arch is cool maar gewoon te veel werk voor mij. Ook kreeg ik de font rendering niet goed en na een update waarna yaourt niet meer werkte heb ik Arch niet meer opgestart.

Op mijn studio PC ga ik ook LXDE gebruiken. Heb een minimal install gedaan en vervolgens lubuntu-core geïnstalleerd. FFADO erop en de real-time kernel van Alessio Abogani en dat lijkt goed te draaien dus ga de boel nu verder inrichten. Hou jullie op de hoogte van de vorderingen.

Written by Jeremy

Sunday 20 May 2012 om 22:01

two comments

 1. klinkt spannend! succes!

  Marco Raaphorst

  Marco Raaphorst

  (URL)

  20-05-’12 22:55

 1. Bedankt! Ja, moet verder, kan steeds meer nieuwe releases van software die ik gebruik niet meer installeren :(

  AutoStatic

  AutoStatic

  (URL)

  21-05-’12 22:15

Leave a comment

(optional field)
(optional field)
Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.