linux.autostatic.com

Linux Audio Babble

Homerecording.be On Tour 2012

Two comments

Zondag 18 maart vindt de HOT2012 plaats in Muziekcentrum Het Depot in Leuven. Tijdens deze meeting vinden er ook de nodige workshops plaats waaronder eentje specifiek over Linux audio! Deze workshop is geregeld door een Linux audio lotgenoot die ik al een tijdje ken via internet en persoonlijk ontmoet heb tijdens LAC2011 in Ierland. Hij mailde me laatst en vroeg of ik ook een bijdrage wilde leveren aan deze workshop. Dus zondag 18 maart sta ik met m'n Linux audio set-up in Leuven en als alles meezit ga ik ook nog een track live doen aldaar.

Erg tof uiteraard en ben Dirk dan ook dankbaar voor de uitnodiging. De Linux audio workshop begint om 16.30 en duurt een uur en we mogen wat uitlopen aangezien het de laatste workshop van de dag betreft.

Edit: m'n meissie is momenteel ziek en zondag moesten we daarvoor naar de huisartsenpost in het ziekenhuis. Niets heel ernstigs maar ze heeft een antibioticakuur gekregen en was zo beroerd dat ik heb afgezegd om voor m'n gezinnetje te zorgen.

Written by Jeremy

Wednesday 14 March 2012 om 21:55

two comments

 1. dan zien we elkaar daar :-)
  tot zondag!

  thijs

  thijs

  16-03-’12 15:13

 1. Hé Thijs, tof! Tot zondag dan.

  Jeremy

  Jeremy

  (URL)

  16-03-’12 21:11

Leave a comment

(optional field)
(optional field)
Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.