linux.autostatic.com

Linux Audio Babble

Handleidingen geüpdate

No comments

De handleidingen voor het configureren van je systeem en het gebruiken van een FireWire geluidskaart met Ubuntu zijn bijgewerkt en weer up to date. Ik had hier wat feedback op gekregen, waarvoor mijn dank. Ik krijg het idee dat steeds meer mensen muziek beginnen te maken met GNU/Linux en de mogelijkheden ontdekken van JACK en de modulaire Linux audio omgeving. Het kost inderdaad wat tijd om het allemaal onder de knie te krijgen (maar geldt niet hetzelfde voor een Ableton of een Cubase?) maar je krijgt er veel voor terug.

Written by Jeremy

Thursday 17 February 2011 om 12:16

Posted in Handleidingen

Used tags: , ,

No comments

Leave a comment

(optional field)
(optional field)
Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.